Veiligheid begint bij van Wakeren Beveiliging

Van Wakeren Beveiliging behoort al ruim 20 jaar tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die total-care beveiligingsoplossingen biedt voor particulieren, bedrijven, winkels, scholen en overige instellingen.

Als specialist in elektronische beveiliging zijn wij voor onze opdrachtgevers dé partner die gegarandeerd over uitgebreide en actuele kennis beschikt op het gebied van techniek en regelgeving.

Of het nu gaat om de beveiliging van uw woonhuis of uw bedrijf, het aanleggen van een brandmeldsysteem of video observatiesysteem, bij Van Wakeren Beveiliging bent u aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden bij de aanleg en onderhoud van brandmeldsystemen, inbraakbeveiligingssystemen, cameracontrole- en toegangscontrole systemen.

Betrouwbaarheid, verantwoorde prijsstelling en 24/7-service zijn de pijlers waar de duurzame relatie met onze opdrachtgevers op rust.

Werken bij Van Wakeren

Wil je werken in een prettige collegiale sfeer met voldoende technische uitdagingen? Bekijk dan onze vacatures

 

Veiligheid begint bij van Wakeren Beveiliging

Gecertificeerd

Gecertificeerd
  • VEB erkend Beveiligingsbedrijf

Lid Alarm Groep Nederland

Lid Alarm Groep Nederland

Alarmgroep Nederland is een begrip in de beveiligingsbranche. Bij het samenwerkingsverband zijn kwalitatief hoogwaardige en gecertificeerde technische beveiligingsbedrijven aangesloten, die elkaar aanvullen en versterken. Samen bieden wij een landelijke dekking met een regionaal karakter en toch maar één aanspreekpunt.

 

Full service

Full service
  • 24- uurs storingsdienst
  • Uiterst moderne Particuliere Alarm Centrale
  • Aangesloten op Live View
  • Overstapservice