nieuws

’De Vallei’ is een drukbezocht zwembad in Veenendaal. Naast het zwembad zitten er in het gebouw ook een restaurant en een sporthal die door verschillende verenigingen wordt gebruikt. De bestaande beveiligingsinstallatie van ‘De Vallei’ is onlangs vervangen, omdat deze verouderd raakte en vanwege aanhoudende problemen met de EEPROM.  
lees meer »
Van Wakeren Beveiliging is lid geworden van de Alarm Groep Nederland.    
lees meer »
Volgens onderzoek door de Brandweeracademie vonden het afgelopen jaar 35 woningbranden plaats met dodelijke slachtoffers. Daarbij kwamen in totaal 41 mensen om het leven. Een flinke stijging ten opzichte van 2015, toen bij 27 branden 31 mensen om kwamen.
lees meer »
In 2016 ontving de Luchtvaartpolitie 96 meldingen over rondvliegende drones. In 2015 waren dat er nog maar 64. Dit maakt de NOS bekend op basis van cijfers van de politie. Er zijn strenge regels, maar die kent niet iedereen.
lees meer »
Het compleet nieuwe Vanderbilt beveiligingssysteem van Van Wakeren Beveiliging   maakt gebruik van geavanceerde technologie voor inbraak-, brand- en omgevingsdetectie. Dit flexibele beveiligingssysteem is eenvoudig in gebruik. Met 16 partities en maximaal 128 zones is dit systeem geschikt voor de beveiliging van grote en kleine panden.  
lees meer »
Paxton, fabrikant van elektronische toegangscontrolesystemen in de Benelux, introduceert een integratie tussen het eigen Net2 toegangssysteem en de videosurveillanceproducten van Hikvision.   
lees meer »
Met de nieuwe domecamera SD22204T-GN zijn dag en nacht beelden live te volgen via internet of op de smartphone. Daarnaast kunnen beelden lokaal worden opgeslagen op een micro-SD van maximaal 128 GB.  
lees meer »
Het huidige faillissement van onze naamgenoot Van Wakeren Audio-Video Center BV, blijkt onder onze relaties enige verwarring te weeg te brengen. Die willen wij middels dit bericht bij u wegnemen.  Kort en krachtig: ‘Van Wakeren Beveiliging heeft hier niets mee te maken’.
lees meer »
Deze nieuwe panelen zijn uitgevoerd in duurzaam antracietgrijs kunststof en in robuust vandaalbestendig RVS. Net2 Entry kan standalone of met de Net2 toegangscontrole software gebruikt worden.  
lees meer »
Op 20 april j.l. is het camerasysteem op de bedrijventerreinen in Renswoude-Scherpenzeel- Woudenberg officieel in gebruik genomen. 
lees meer »
Met ingang van 2 juni 2014 heeft KPN zijn analoge SMS-dienst overdragen aan de Orca Group, een leverancier van telecomdiensten. Met ingang van 1 juli 2014 is de Orca Group hiermee verantwoordelijk geworden voor het afhandelen van SMS-berichten via het analoge telefoonnet, waaronder de meldingen vanuit bijvoorbeeld inbraakpanelen.  
lees meer »

De Galaxy mobile app

19 maart 2014
De Galaxy mobile app is nu beschikbaar in de Apple store (iOS) en Google Play store (Android). Te downloaden als GX Remote Control app voor smartphone en tablet. De releas van deze app vult een grote vraag in die zowel bij installateurs als eindgebruikers
lees meer »
De SNC-CX600W is een compacte, betaalbare, draadloze beveiligingscamera die uitermate geschikt is voor de beveiliging van woningen, kantoren, restaurants, hotels en winkels.
lees meer »
Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Eenvoudig te installeren en door het stijlvolle design toepasbaar in bijna iedere omgeving. Net2 Entry maakt het mogelijk een persoon te identificeren, voordat er toegang wordt gegeven tot het gebouw. Het systeem kan zowel standalone of in combinatie met het Paxton Net2 toegangscontrole...
lees meer »
IEVO™ heeft een ongeëvenaarde betrouwbaarheid bij het lezen van vingerafdrukken. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat vervalste vingerafdrukken of foutieve lezingen door extreme omstandigheden tot het verleden horen.  
lees meer »
Protect biedt een omvangrijke range van rookmachines aan, voor kleine tot zeer grote capaciteiten. Aan de bestaande reeks is nu een nieuw model toegevoegd; de Qumulus.  
lees meer »
Over een paar weken zullen de Volksuniversiteit Veenendaal en Muziekschool De Muzen naar het Kees Stipplein verhuizen.
lees meer »
Het aantal mensen bij wie vorig jaar is ingebroken, is flink gestegen. In absolute aantallen zijn dat ongeveer 100.000 burgers. Huiseigenaren kunnen zelf echter een hoop doen om ervoor te zorgen dat een inbraak niet slaagt.  
lees meer »
Fibaro biedt een compleet draadloos installatieproces, welke de noodzakelijke bekabeling overbodig maakt. De miniatuur modules kunnen in iedere 50cm diepe universeel doos worden geïnstalleerd, achter lichtschakelaars, rolluiken, etc., en zijn compatibel met ieder elektrisch systeem. Dit is het enige systeem op de markt wat geschikt is om LED of TL verlichting te bedienen bij...
lees meer »
Jaarlijks vinden zo'n honderd branden plaats met een schadebedrag van meer dan 1 miljoen euro. Vorig jaar waren dat zelfs 120 branden, met een totaalschade van meer dan 365 miljoen euro. Om ondernemers extra bewust te maken van het belang van brandpreventie, zijn MKB-Nederland, VNO-NCW en het Verbond van Verzekeraars gezamenlijk een campagne gestart.  
lees meer »
Met de Agility 3 kan een locatie met één systeem eenvoudig worden voorzien van inbraakbeveiliging en videobewaking, waardoor een vals alarm snel en eenvoudig kan worden geïdentificeerd.
lees meer »
De Quote-500-bende bereidde zijn diefstallen bij rijke personen grondig voor.
lees meer »
Klik voor artikel...........
lees meer »

Alarm over IP

04 december 2012
Inbraakbeveiliging en alarmering. Nog steeds vormt retail een belangrijke risicogroep, maar wel een met speciale kenmerken. IQIP Emizon wordt niet voor niets steeds vaker gekozen door vooraanstaande retailers.  
lees meer »
Het draadloze SWING branddetectiesysteem combineert een storingsvrij radionetwerk met de gepatenteerde ASA-technologie (Advanced Signal Analysis), die voor een optimale branddetectie zorgt.  
lees meer »
De bijzonder populaire inbraakbeveiligingscentrale lijn van NetworX is sinds kort uitgebreid met het wereldwijd gestandaardiseerde KNX protocol via de nieuwe NX-KNX Gateway. De combinatie NetworX en KNX biedt de gebruiker nu ongekende mogelijkheden.  
lees meer »
  Net2 Entry is het meest gebruiksvriendelijke deurintercom systeem dat op het moment verkrijgbaar is. Eenvoudig te installeren en door het stijlvolle design is Net2 Entry toepasbaar in bijna iedere omgeving. Klanten zullen genieten van de intuïtieve en eenvoudig te gebruiken functies die toegankelijk zijn via een aantrekkelijke touchscreen monitor....
lees meer »
De doelgroep voor het dragen van de Urgentys zijn mensen die alleen en/of afgelegen hun werkzaamheden verrichten en toch snel hulp moeten kunnen inroepen, zoals onder andere de industriële- of agrarische-sector, maar ook in de dienstverlening etc.
lees meer »
Virusscanners staan bij veel gebruikers niet goed ingesteld, waardoor men ondanks de aanwezigheid van de beveiligingssoftware toch risico loopt.     
lees meer »
Winkeldieven zijn de afgelopen vijf jaar veel agressiever geworden. Ten opzichte van 2007 zijn er nu drie keer zoveel gewelddadige winkeldieven.  
lees meer »
Met de S14 FlexMount camera introduceert MOBOTIX een camera die vooral opvalt door zijn miniatuurlensunits met geïntegreerde microfoon en de flexibele toepassingsmogelijkheden.
lees meer »
Net2 PaxLock van Paxton is een alles-in-één draadloze oplossing die een controleunit en kaartlezer combineert in een deurbeslag.  
lees meer »
Het aantal roofovervallen op juweliers is de eerste helft van dit jaar flink gedaald.   
lees meer »