VWA 4G+ BUSINESS Internet

Naast gemeenten, collectieven, inkoopcombinaties bieden wij ook elke ondernemer in Nederland uitstekend, zakelijk en snel internet tegen aantrekkelijke tarieven met een onverwachts snelle opleveringstijd, op plaatsen waar alternatieven dit niet kunnen.

Middels deze unieke oplossing worden tal van bedrijven ondersteund bij het zoeken naar dé oplossing voor een snelle internetverbinding. PRO BUSINESS INTERNET is een professionele 4G+ internetverbinding die ervoor zorgt dat u zonder hoge investeringen tóch gebruik kunt maken van de kwaliteit en snelheid van een glasvezelverbinding zonder dat er kabels worden gegraven of andere ingewikkelde constructies noodzakelijk zijn. 

Van Wakeren doet er alles aan om ondernemers op bedrijventerreinen en buitengebieden te voorzien van snelle internet verbindingen vergelijkbaar met glasvezel.  Hieronder vind u een aantal voordelen van VWA 4G+ PRO BUSINESS INTERNET.

PRO BUSINESS INTERNET kent tal van voordelen die uniek zijn en die u als ondernemer helpen waar alternatieven stoppen..

- U krijgt onder meer een stabiele internetverbinding

- Vast publiek IP adres

- Mogelijkheid voor back-up internetverbinding

- Gegarandeerde hoge snelheid

- Snelle levertijd

- IP Pin en IP Alarm

  1.  

Snel internet voor lage tarieven. In de komende jaren zal deze snelheid verder oplopen tot 1000Mb/250Mb. In het basisabonnement heeft u reeds onbeperkt internettoegang en een snelle databundel van 6Gb per dag. Meer kan ook, u kunt ook kiezen voor grotere bundels van 12Gb en 18Gb per dag voor aantrekkelijke tarieven Er wordt een uptime van 99,8% gegarandeerd voor het zakelijke internet, door het gebruik van een zeer betrouwbaar eigen netwerk, met een internetverbinding tot soms wel 20x sneller dan de huidige verbinding.

Wenst u meer informatie? Vul hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met u.

 

Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u terug.

  • advies en
    realisatie
  • ruim 20 jaar
    ervaring
  • brand- én inbraakpreventie
  • o.a. BORG gecertificeerd