beveiliging begint buiten

Het beveiligen van het terrein om uw woning wordt steeds belangrijker. U heeft er belang bij om ongewenste indringings al in een vroeg stadium te detecteren.

Bendes breken tegenwoordig 's avond in, nog voordat de bewoners naar bed gaan en het alarm hebben ingeschakeld. De huizen, die meestal miljoenen waard zijn, zijn groot genoeg voor de inbrekers om bijvoorbeeld op de verdieping ongezien hun slag te slaan terwijl de bewoners thuis zijn. Er zijn zelfs gevallen bekend waar de criminelen zich tegen de bewoners keerden. Helaas hebben deze mensen hier een onuitwisbaar trauma aan overgehoudenegenwoordig 's avonds in, nog voordat de bewoners naar bed gaan en het alarm inschakelen. De huizen, die allemaal miljoenen waard zijn, zijn groot genoeg voor de inbrekers om in bijvoorbeeld slaapkamers ongezien hun slag te slaan, terwijl de bewoners beneden zitten.  

Wij beginnen met een vrijblijvend adviesgesprek om zo uw specifieke wensen te bepalen. Samen met u kiezen we voor de optimale beveiliging  waarbij we uiteraard rekening houden met uw wensen en budget. Onze adviezen zijn altijd gebaseerd op een zo betrouwbaar mogelijke detectie onder alle omstandigheden met een zo laag mogelijk ongewenst alarm percentage.

aanvullend advies

Wij helpen u graag met een advies op maat.
1 laat uw telefoonnummer of emailadres achter zodat wij contact met u op kunnen nemen

2