Mistgenerator

Bel me terug

Vul uw telefoonnummer in. Wij bellen u terug.

Wat een dief niet ziet kan hij ook niet stelen. De ‘droge’ dikke mist van een mistgenerator vult de lucht binnen enkele seconden waardoor een dief niets meer ziet. De generator behoeft vrijwel geen onderhoud en wordt compleet bij u geïnstalleerd.. 

€ 1.685,00
Wij helpen u graag met een advies op maat.
1 laat uw telefoonnummer of emailadres achter zodat wij contact met u op kunnen nemen

2  

 

Elke poging van diefstal of inbraak in uw onderneming is een oorzaak van economische en psychologische trauma: de economische schade en de angst om opnieuw beroofd te worden is slechts één van deze gevolgen. Om uzelf en uw eigendom te beschermen is het essentieel om rust en vertrouwen in de toekomst veilig te stellen. Een mistgenerator is de ultieme technologie om diefstallen te voorkomen.

 

 

Inbraken en overvallen worden vaak in een paar minuten gepleegd, politie en of bewakers kunnen niet op tijd ter plekke zijn. Mistgeneratoren zetten een ruimte binnen enkele seconde vol met mistverneveling waardoor criminelen geen hand meer voor ogen zien. Dit in combinatie met een luide sirene en flitslicht zal een crimineel verwarren en deze zal hierdoor direct op de vlucht slaan. 

          

 

 

Bekijken hier de demonstratie van een mistgenerator.